Last news in Fakti

5 Март, 2015 00:10 1 673 0

Монако и Бербатов не се справиха с ПСЖ

  • бербатов-
  • монако-
  • псж-
  • купа на франция

Парижани отиват на полуфиналите за Купата на Франция

Монако и Бербатов не се справиха с ПСЖ - 1
Снимка: БТА/АР
ПСЖ победи Монако с 2:0 и се класира за полуфиналите на Купата на Франция. Българският нападател Димитър Бербатов игра цял мач за „монегаските“, но не успя да вдъхнови тима си за успех над шампионите.
 
ПСЖ взе ранен аванс. Давид Луис откри резултата още в третата минута, когато с глава засече центриране на Есекил Лавеци от корнер. Единсон Кавани удвои в 52-ата минута след асистенция на Марко Верати.
 
Успехът на домакините можеше да бъде още по-убедителен, но Кавани и Пасторе направиха пропуски. Няколко пъти и гредите попречиха на топката да попадне във вратата на Маартен Стекелнбург.
 
Така ПСЖ се класира за полуфиналите на Купата на Франция и продължава битката на четири фронта. Парижани се борят за шампионската титла, Купата на Лигата (финал срещу Бастия) и Шампионската лига (на 1/8-финал с Челси). За Монако останаха сраженията само на два фронта – първенство и Шампионска лига (1/8-финал срещу Арсенал).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА