Last news in Fakti

30 Март, 2015 18:00 950 0

Няколко клуба искат да привлекат Йоренте

  • йоренте-
  • луис енрике
Няколко клуба искат да привлекат Йоренте - 1
Снимки: БТА/АП

Нападателят на Юве Фернандо Йоренте се превръща в сериозна трансферна цел на няколко водещи клуба.

Испанският гранд Барселона е първи кандидат за подписа на "Цар Лъв", твърди каталунският вестник "Спорт". 30-годишният голаджия  премина от Атлетик Б в Ювентус със свободен трансфер през лятото на 2013 година и направи силен първи сезон с фланелката на "Старата госпожа".

През този сезон обаче той е в ролята на резерва и според "Спорт" около 12 милиона евро ще бъдат предостатъчни за трансфер на футболиста в лидера в Ла Лига.

Валенсия и Тотнъм са други два тима, за които се смята, че проявяват интерес към Йоренте. Според информацията наставникът на каталунците Луис Енрике настоява да вземе именно испанския ас за нов нападател, но ако не се стигне до негов трансфер на "Камп Ноу" от Барселона имат и План "Б" в лицето на босненеца от Манчестър Сити Един Джеко. Спортният директор на Барса Ариедо Брайда даже има и още две идеи за нова "деветка" на каталунците - Марио Гомес от Фиорентина и Грациано Пеле от Саутхамптън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА