Last news in Fakti

7 Април, 2015 18:51 703 0

Черно море удави Локо (Пд) за Купата

  • черно море-
  • локо пд-
  • купата

Моряците спечелиха с 5:1 на своя земя и гледат към финала на турнира

Черно море удави Локо (Пд) за Купата - 1
Снимка: БТА

Отборът на Черно море прегази с разгромното 5:1 трагичния Локо (Пд) по пътя си към финала за Купата на България. На стадион "Тича" "моряците"  бяха безкомпромисни и си осигуриха сериозен аванс преди мача реваш между тимовете от 1/-2-финалната фаза на надпреварата.

Попаденията за варненци реализираха петима различни играча. Това бяха Симеон Райков, Вилиян Бижев, Михаил Венков, Курьор и Бакари, Почетното попадение за гостите от Пловдив пък бе дело на Мехди.

Така вече е почти сигурно, че морския тим ще се изправи срещу победителя от двойката Лудогорец - Левски. Реванша в Пловдив се очаква да бъде протоколен и е на 28-ми април.

Наставникът на победителите Никола Спасов прие успеха хладнокръвно и заяви, че не бърза да се падва преди втория двубой. Специалистът заяви, че не мисли за финал, въпреки голямата преднина, тъй като ги чака сериозен реванш на "Лаута" след три седмици.

"Рзбира се, аз съм настроен за финала, но не отписваме втория мач в Пловдив. Познавам ги, те са коварен и непредвидим състав особено пред своя публика. Докато не мине втория мач няма как да съм спокоен, че сме на финала. Доволен съм разбира се от резултата и от мача. Промяната дойде от значението на мача, много важен мач за нас, решаващ двубой и играчите знаеха много добре, че искаме да решим до голяма степен нещата тук на "Тича". Локомотив е много труден противник и се играе трудно на "Лаута" и затова не трябва да се отпускаме.", категоричен бе той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА