10 Април, 2015 15:04 814 0

Луис Суарес: Отказах на Реал, защото мечтата ми винаги е била Барселона

  • луис суарес-
  • реал мадрид-
  • барселона

Нападателят забавил разговорите с белия балет

Луис Суарес: Отказах на Реал, защото мечтата ми винаги е била Барселона - 1
Снимка: БТА/AP

Звездата на Барселона Луис Сурес призна, че е имал оферта за трансфер в Реал Мадрид, но умишлено я е забавил с надеждата, че ще получи предложение от „каталунците“, съобщи Goal.com.

Суарес премина на „Камп Ноу“ през миналото лято за сумата от 81 млн. евро.  Преди това се носиха постоянни твърдения, че от Реал са постигнали финална договорка с Ливърпул за трансфера на нападателя.

“Имах разговор с хората от Реал, но им каза „по-късно, нека помисля“. Винаги мечтата ми е била да играя в Барселона. Никога не съм мечтал дори, че „каталунците“ ще ме поискат. Когато чух, че това е факт не се поколебах нито за миг. Този трансфер беше сбъдването на една моя дългогодишна мечта. В момента Барселона се бори за три трофея. Шампионатът не е лотария и всичко може да се случи. Никой не може да предвиди какво ще стане.“d


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА