Last news in Fakti

12 Април, 2015 12:54 918 0

Жозе Моуриньо: Градим отбор за следващите 10 години

  • челси-
  • жозе моуриньо-
  • бъдеще-
  • роман абрамович

Челси е лидер в първенството и е близо до пета титла на Англия

Жозе Моуриньо: Градим отбор за следващите 10 години - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че целта му е да изгради отбор, който ще носи успехи през следващите десет години.

„Градим отбор за следващите десет години. Това е моята цел. Бъдещето на Челси е по-важно от моя отбор”, сподели португалският наставник, цитиран от Goal.com.

Днес от 15:30 часа „сините” гостуват на Куинс Парк Рейнджърс в среща от Висшата лига на Англия. Двубоят с КПР ще е под номер 700 за собственика на клуба Роман Абрамович.

„Присъствието на Роман Абрамович е добро за Челси, за английския и европейския футбол. Благодарение на него Челси се превърна в сила, стана топ отбор в Англия и в Европа”, каза още Моуриньо.

Челси е лидер в класирането с актив от 70 точки – с 4 повече от втория Арсенал. Тимът от „Стамфорд Бридж” обаче има и два мача по-малко от „артилеристите”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА