Last news in Fakti

14 Април, 2015 10:24 818 0

Стойчо Стоев: В Левски има незаменими футболисти

  • стойчо стоев-
  • футболисти-
  • левски

Специалистът призна, че на този етап не се водят преговори за подновяване на договорите на играчите

Стойчо Стоев: В Левски има незаменими футболисти - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Стойчо Стоев призна, че към момента ръководството на клуба не води преговори за подновяването на договорите на футболистите на „Герена“, тъй като няма какво да им предложи.


Пред „7 дни спорт“ той заявява, че загубата на „сините“ от Славия е показал, че в тима има  незаменими футболисти, които ако не играят, отборът трудно печели своите мачове.

„Съставът ни е къс и си личи, че има незаменими футболисти. Когато те не са на терена, това влияе на играта ни. Срещу Хасково и Славия се видя, че имаме крещяща нужда от някои от своите играчи. Няма някой., който да е поискал да напусне отбора през лятото. Възможно е такива мисли да витаят в главите на играчите в тази финансова ситуация. Няма футболисти, с които да водим преговори за евентуален  следващ договор, защото няма какво да им предложим. Можем да ги излъжем, но няма смисъл.

Всякакви преговори са излишни докато няма яснота около финансовата ситуация. Има ядро от футболисти, което задължително трябва да остане в Левски, защото без него нещата ще станат доста труди. Трябва да направим необходимото, за да не си тръгнат. „


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА