Last news in Fakti

15 Април, 2015 06:00 1 456 0

Прогноза на деня: Порто - Байерн Мюнхен

  • порто-
  • байерн мюнхен-
  • прогноза на деня

Днес се спираме на мача от четвъртфиналите от Шампионска лига

Прогноза на деня: Порто - Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг се спря на двубоя от четвъртфиналите на Шампионска лига между Порто и Байерн Мюнхен. 

Португалският тим е в изключителна домакинска форма като в последните си 10 мача на собствен стадион имат 10 победи и са допуснали едва 2 гола. За да достигнат до четвъртфиналите на най-престижния клубен турнир, "драконите" успяха да елиминират коравия тим на Базел. В състава на Порто личат имена като Мартинес, Брахими, Ерера, за които този мач може да е трамплин към трансфер в по-голям европейски клуб. 

Байерн Мюнхен, от своя страна, практически си осигури титлата в Бундеслигата и възпитаниците на Пеп Гуардиола ще се "хвърлят" с всички сили за спечелването на поредната европейска купа. В последните си 6 мача баварците имат 4 победи, едно равенство и една загуба. На осминафиналната фаза Байерн се изправи срещу Шахтьор Донецк, като в гостуването си баварците не показаха добра игра и закономерно не успяха да победят далеч по-непретенциозния си съперник. 

Прогнозата на екипа на Факти.бг за първия четвъртфинален сблъсък между Порто и Байерн е 1/X. Ставката за този знак е около 2. За по-дръзките любители на залозите предлагаме и прогноза 1, която е с коефициент около 4.75.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА