Last news in Fakti

16 Април, 2015 12:28 903 0

В Левски отново с проблем със заплатите

  • левски-
  • заплати-
  • батков-
  • разтрогване

От днес всеки може да разтрогне с клуба

В Левски отново с проблем със заплатите - 1
Снимка: БТА
Футболистите на Левски отново чакат заплати. Вчера те не получиха пари, което означава, че вече имат да взимат по три месечни възнаграждения. Което пък от своя страна означава, че от днес всеки един футболист на Левски може да разтрогне своя договор. Възнагражденията в Левски се плащат по договор между 10-о и 15-о число от месеца.
 
Въпреки това засега никой от играчите не е напуснал клуба. Те ще останат при „сините” до края на сезона. Ако обаче обстановката не се нормализира, чужденците със сигурност ще си търсят нови клубове от лятото.
 
Мажоритарният собственик на Левски Тодор Батков обеща в събота, че клубът ще направи всичко възможно да навакса със забавените плащания. Не е ясно обаче кога ще се случи това. Приоритет за адвоката са задълженията, които касаят получаването на евролиценз. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА