Last news in Fakti

17 Април, 2015 14:45 623 0

Георги Дерменджиев: Дано последният резултат не ни повлияе срещу Литекс

  • георги дерменджиев-
  • лудогорец-
  • литекс

Той очаква тежък мач срещу отбора от Ловеч

Георги Дерменджиев: Дано последният резултат не ни повлияе срещу Литекс - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменждиев даде специална пресконференция преди мача на неговия отбор срещу Литекс от 26-ия кръг на А група.

Дерменджиев заяви, че се надява разгромната победа с 5:0. която Лудогорец постигна на тима от Ловез в турнира за купата на България да не накара играчите да подценят мача.

„Очаквам доста труден мач. Последния ни мач от турнира за купата завърши с много добър резултат за нас. Надявам се това да не ни изиграе лоша шега. Предполагам, че Красимир Балъков така ще подреди отбора си, че да извлече максимума. Ще има промени в сравнение с предишния мач, но няма да са много.

На този етап всички освен Юнес Хамза са здрави. Той пропусна зимната подготовка, тъй като беше ангажиран с националния отбор на Тунис, с който игра за Купата на Африканските нации.  От тогава насам той лекува две контузии и за това не е в състава. Надявам, се че нашите фенове ще дойдат да ни подкрепят, както са го правили винаги, а ние ще ги зарадваме с добра игра и победа. Те го заслужават.

Когато му дойде времето ще говорим за трансфери. На този отбор не му трябват много нови футболисти. Селекцията  е сложна тема. Когато дойде време ще разберете всичко. Ние гледаме мач за мач.  Други правиха сметки преди и видяхте какво се случи. Аз вярвам на своя отбор.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА