23 Април, 2015 15:58 638 0

Георги Дерменджиев: Мачът с Берое не решава първенството

  • георги дерменджиев-
  • берое-
  • лудогорец

Той смята, че Лудогорец трябва да се раздава на 100% до края на първенството

Георги Дерменджиев: Мачът с Берое не решава първенството - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде пресконференция преди мача на неговия отбор с Берое в 27-ия кръг на А група.

Според Дерменджиев мача в Стара Загора няма да е определящ в спора за титлата, но в същото време може да даде допълнително самочувствие на неговите играчи за предстоящата среща от турнира за Купата на България срещу Левски.

„Берое има един много добре подготвен и организиран отбор. Петър Хубчев е свършил добра работа.  В последните мачове играха с човек по-малко, но въпреки това стояха стабилно и постигнаха равенства с Ботев и Литекс.

Не мисля, че този мач ще реши хода на първенството. Трябва да подходим сериозно към мача, както правим винаги.  Преднината ни пред Локомотив София и ЦСКА не значи още титла. По никакъв начин не трябва да се отпускаме. Трябва да се раздадем на 100% във всички срещи до края на първенството.

Първо е мача с Берое и едва след това този с Левски. Надявам се да победим. Една победа ще ни даде допълнително самочувствие преди реванша на „Георги Аспарухов“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА