Last news in Fakti

1 Май, 2015 21:20 1 507 0

Лудогорец готви чистка през лятото

  • лудогорец-
  • чистка-
  • резултати

Анисе, Ангуло и Хамза са сред фаворитите за напускане

Лудогорец готви чистка през лятото - 1
Снимка: БТА
Незадоволителните резултати на Лудогорец в последно време са на път да изядат главите на някои от играчите на тима, пише "Меридиан мач". Спортно-техническото ръководство е решило да махне всеки един футболист, който се представя под възможностите си в края на кампанията.
 
Това означава, че оставащите 5 мача до края на първенството ще бъдат един вид тестови за някои от играчите. Много слабо през пролетта се представят Александър Александров, Георги Терзиев, Роман Безяк, Браян Ангуло и Абел Анисе. Юнес Хамза пък изобщо не го броим, тъй като той така или иначе не попада в групата за мачовете.
 
Ако някой от тези футболисти не подобри представянето си, то като нищо ще може да си търси нов отбор през лятото. Най-лесна ще е раздялата с Безяк, чийто договор така или иначе изтича след края на сезона.
 
За другите положението ще е по-сложно, тъй като за тях са плащани трансферни суми. След отпадането от Левски за Купата, драми в Разград няма, което бе потвърдено от шефа Ангел Петричев и треньора Георги Дерменджиев. Но при издънка срещу Ботев в неделя, със сигурност ще бъдат взети крайни мерки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА