Last news in Fakti

2 Май, 2015 15:55 1 277 0

Методи Деянов: Феновете на ЦСКА са най-великите!

  • методи деянов-
  • любослав пенев-
  • цска-
  • фенове-
  • българска армия

Помощникът на Любослав Пенев е оптимист за бъдещето на отбора

Методи Деянов: Феновете на ЦСКА са най-великите! - 1
Снимка: Facebook, Фен клуб "Сектор Г"

Един от любимците на Сектор "Г" - Методи Деянов се завърна на стадион "Българска армия". Бившият футболист на "армейците" ще бъде част от щаба на старши-треньора Любослав Пенев, а днес той даде и интервю пред официалния сайт на отбора. 

Какво е чувството да се завърнеш на „Армията“? Развълнува ли се?

Разбира се, завърнах се в моя дом. Чувството е неописуемо. Няма как да бъда по-щастлив... Аз обичам ЦСКА – това е моят клуб, това е моето семейство!

Как се стигна до съвместната ти работа с Любослав Пенев?

Любо ми се обади и ме покани да работя с него и неговия екип. Поканата му ме развълнува изключително много и нямаше как да откажа. А и все пак работим за нашия любим отбор, работим за нашата си кауза – за доброто на ЦСКА. Любослав Пенев е изключителен професионалист и искам да му благодаря за шанса, за мен е голяма чест и привилегия да работя  с него и целия му екип. Страхотни професионалисти и много добри хора.

Какво си поставихте като цели, когато се завърнахте в ЦСКА?

Целите при ЦСКА винаги са едни и същи – победа и добра игра. Това искаме да постигнем и ние. Целият треньорски щаб, заедно с помощта на феновете и ръководството искаме ЦСКА да бъде това, което е бил през толкова много години.

Виждаш ли у футболистите онзи плам и искрица, които са така характерни за несломимия армейски дух?

Да, разбира се! Доволен съм от играчите и от себераздаването. Показват голямо желание за игра и победа и съм сигурен, че съвсем скоро ще започнем да побеждаваме!

Оптимист ли си за бъдещето на ЦСКА?

Да, естествено! Най-големият и най-успешен български клуб винаги ще го има, убеден съм! Заедно с феновете и ръководството ще направим всичко, за да покажем на целия свят каква институция е ЦСКА! Кажи нещо за феновете? Феновете на ЦСКА са най-великите, страхотни са, просто нямам думи. Няма да им кажа, че „аз съм един от вас“, защото съм израснал в Сектор Г... ще им кажа, че когато сме едно можем ВСИЧКО!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ! 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА