Last news in Fakti

6 Май, 2015 17:27 1 089 0

Агентът на Бейл: Кийн е провал

  • гарет бейл-
  • реал мадрид-
  • джонатан бърнет-
  • рой кийн-
  • провал

Джонатан Бърнет отговори на нападките на футболната легенда

Агентът на Бейл: Кийн е провал - 1
Снимка: Facebook

Агентът на Гарет Бейл – Джонатан Бърнет не остана назад и отговори на критиките към неговия футболист, отправени от легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн.

Словесната битка стартира след вчерашната загуба на „белия балет“ от Ювентус с 1:2 в първия полуфинален мач от Шампионската лига между двата отбора, след като Кийн нападна уелсеца с думите, че с абсолютно нищо не е допринесъл за отбора си.

Бившият футболист заяви, че Реал чисто и просто са играели с  „10 души на терена“, докато Бейл само се е разхождал, без да върши нещо полезно.

„Защо трябва да обръщаме внимание на хора, които изобщо не разбират за какво говорят. Хора, които са се провалили в треньорската си длъжност. Това е проблем само в Англия. Гарет е един от най-добрите футболисти в света. Не се вслушва в некомпетентни коментари и е фокусиран на 100% върху играта си в Реал.“ – заяви Бърнет пред BBC Sport.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА