Last news in Fakti

24 Май, 2015 15:30 610 0

Баждеков: Билетите за финала няма да стигнат за феновете на Левски

  • константин баждеков-
  • билети-
  • левски

Той е сигурен, че сините ще спечелят купата на финала в Бургас

Баждеков: Билетите за финала няма да стигнат за феновете на Левски - 1
Снимка: БТА

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков призна, че клубът няма да може да осигури билети за всички желаещи, които искат да гледат финала за Купата на България, където „сините“ ще срещнат Черно море.

Баждеков говори по време на честванията на 101- годишнината на клуба. Днес всички  футболисти на Левски се снимаха зад градинката на 22 СОУ, където е бил основан Левски през 1914 г.

„Уверен съм, че след няколко дни ще вдигнем купата. Сега е много важно да се подкрепят играчи и ръководство. Когато се печелят титли е лесно.

За съжаление билетите няма да ни стигнат.  Причината е, че стадионът в Бургас е малък. Ние не сме домакини на мача, макар и формално да се водим такива. Организаторите от ПФЛ решиха да има буферна зона , която изяде някъде около 1000 места.“, заяви Баждеков.

Срещата между Левски и Черно море ще се играе на 30-ти май на стадион „Лазур“ в Бургас. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА