Last news in Fakti

1 Юни, 2015 09:33 787 0

Мишел Платини се връща, ако Любослав Пенев остане

  • мишел платини-
  • любослав пенев-
  • цска-
  • завръщане

С нападателя вече е установен контакт и той е изразил готовност да се завърне

Мишел Платини се връща, ако Любослав Пенев остане - 1
Снимка: БТА

Бразилският нападател Мишел Платини може да се върне в ЦСКА след 2-годишно прекъсване, съобщи вестник „Тема спорт“.

За последно той игра на „Българска армия" през сезон 2012/13 г. След неговия край Платини премина по мистериозен начин в Лудогорец, но там не успя да се наложи и напусна след един сезон.

През миналия шампионат Мишел порита в Славия. Слабото представяне на тима през есенния дял и множеството обиди от фенове на „белите“, насочени основно към Платини, го принудиха да си събере багажа през зимата и да се върне в родината си Бразилия.

Нападателят за последно се подвизаваше в третодивизионния тим ФК Бразилия. Нов престой в ЦСКА на 31-годишния Платини обаче минава единствено през оставането на Любослав Пенев като треньор на отбора.

В случай, че наставникът склони да запази поста си, Мишел почти сигурно ще подпише отново с „армейците“. С нападателя вече е установен контакт и той е изразил готовност да се завърне на „Българска армия". 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА