1 Юни, 2015 15:58 928 0

Диего Коста иска да се връща в Атлетико

  • коста-
  • атлетико мадрид-
  • челси-
  • трансфер-
  • приспособяване

Нападателят не се чувствал щастлив в Челси, готов е да се върне срещу по-малка заплата

Диего Коста иска да се връща в Атлетико - 1
Снимка: БТА/АР
Голмайсторът на Челси Диего Коста не се чувства щастлив в Лондон и иска да се връща в Мадрид, твърди вестник „Марка”. През миналото лято нападателят напусна Атлетико и премина на „Стамфорд Бридж” срещу около 40 милиона евро, като вкара 20 гола във Висшата лига и бе с основен принос за спечелването на титлата. 

Причините за това Коста да не се чувства комфортно, не са футболни, а както често се случва с латино-играчи, проблемите идват от адаптацията с живота на Острова, времето, езика и храната в Англия. Твърди се, че бразилецът, така и не успял да свикне с новата среда. Преди години нещо подобно се случи и с Хосе Антонио Рейес, който впоследствие напусна Арсенал и се прибра в родината си. 

Според испанското издание, всичко това е накарало Коста да се свърже с ръководството на Атлетико и да поиска клубът да направи опит да го върне в Мадрид, като при това бил готов да получава доста по-малка заплата, от колкото взима в момента. 

Все пак Моуриньо и Абрамович едва ли лесно ще се разделят с футболиста, който се оказа идеално попълнение за тима и с когото са свързани надеждите доминацията на Челси да продължи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА