Last news in Fakti

14 Юни, 2015 18:52 904 0

Надал грабна трофея в Щутгарт

  • надал-
  • троицки-
  • щутгарт

Испанецът надигра Виктор Троицки на финала на турнира на трева

Надал грабна трофея в Щутгарт - 1
Снимка: БТА/АР

Рафаел Надал спечели трофея на турнира в Щутгарт.

На финала на надпреварата испанският ас победи със 7:6 (3), 6:3 поставения под номер 8 сърбин Виктор Троицки.


Титлата бе втора титла за Рафа за сезона, първа на трева от 2010 година и трета в Щутгарт, но с уговорката, че предишните два трофея - през 2005 и 2007 бяха когато турнирът се провеждаше на любимата настилка на испанеца - клей.

Надал записа 11 аса и 4 двойни грешки, а сърбинът направи 8 аса и допусна 3 двойни грешки. В целия мач имаше само един пробив. Той бе във втория сет и бе напълно достатъчен на Надал, за да го спечели, а с това да грабне и трофея.

Победата бе 5-а от 5 мача за Надал срещу Троицки и донесе на левичаря от Манакор 66-ата титла на сингъл в кариерата му. 28-ият в света Троицки остава с 2 титли на сингъл, като втората той спечели тази година на турнира в Сидни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА