Last news in Fakti

9 Септември, 2011 10:00 659 0

Джокович ще гони четвърта победа над Федерер този сезон

  • ню йорк-
  • сащ-
  • us open-
  • федерер-
  • джокович

"Да играеш срещу Ноле е огромно предизвикателство, но в момента се чувствам напълно готов за него", сподели швейцарецът

Джокович ще гони четвърта победа над Федерер този сезон - 1
БГНЕС

Новак Джокович и Роджър Федерер ще се изправят един срещу друг във вълнуващ полуфинал на Откритото първенство на САЩ. Сърбинът преодоля в 1/4-финалите своя сънародник и добър приятел Янко Типсаревич след близо 3 часа и половина игра /7-6 (7/2), 6-7 (3-7), 6-0, 3-0/, уточнява БГНЕС. Янко Типсаревич, губеше с 1-2 сета и при 0-3 в четвъртия сет бе принуден да се откаже заради травма в лявото бедро.

Петкратният победител на Откритото първенство на САЩ Федерер взе реванш от Жо-Вилфред Цонга с 6-4, 6-3, 6-3, от който падна в 1/4-финалите на Уимбълдън и достигна за 28-и път до полуфинал на турнир от "Големия шлем". Срещата бе прекъсната за час и 40 минути заради дъжд при резултат 3-2 в полза на швейцареца.

Сблъсъците между двамата са в полза на Федерер - 14-9, като през настоящия сезон Ноле отстъпи на швейцареца на Ролан Гарос, но го победи три пъти - на Аустрелиън Оупън, в Дубай и Индиън Уелс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА