9 Септември, 2011 15:23 666 0

Хамилтън доминира в първата тренировка на Монца

  • монца-
  • италия-
  • хамилтън-
  • макларън

Пилотите на Макларън Мерцедес завъртяха най-бързите обиколки в първата свободна тренировка за предстоящото Гран При на Италия. Времето на Люис бе 1:23.865 мин, а Бътън изостана с почти секунда.

След тях се наредиха Фетел и Уебър от Ред Бул (1:25.231 и 1:25.459 мин), като останалите участници изостават с повече от две секунди. Скудерията пък се изложи в началото на домашното си състезание, след като Алонсо и Маса останаха седми и осми, уточнява БГНЕС.

Монца, едно от най-старите трасета в календара на Формула 1, е най-бързата писта за момента със средна скорост около 250 км/ч и максимална такава 340 км/ч.

Очаква се впечатляващо състезание не само заради многобройните тифози и невероятните скорости, но и нововъведените за Монца две отделни DRS зони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА