27 Юни, 2015 11:40 829 0

Тевес отново ще играе в Аржентина

  • карлос тевес-
  • ювентус-
  • бока хуниорс

Голаджията се отете с цели 29 попадения през миналия сезон за Ювентус

Тевес отново ще играе в Аржентина - 1
Снимка: БТА/ AP

Официалнит сайт на Бока Хуниорс потвърди привличането на Карлос Тевес. Нападателят на Ювентус ще се завърне в Аржентина веднага след края на Копа Америка и ще бъде представен на 6 или 7 юли.

Всички детайли между двата клуба са уточнени и остава само формалното подписване на договора.

"Днес е прекрасен ден. Завръщането на Тевес, който е в отлична форма, е фантастична новина за феновете на Бока и за целия аржентински футбол. Трансферът на Карлос ще направи отбора ни още по-силен", коментира президентът на гранда от Буенос Айрес Даниел Анхелиси.

Той разкри и някои подробности около трансфера. Бока ще плати на Ювентус 5 млн. евро, а освен това един от младите таланти на тима - Гуидо Вадалa, ще бъде преотстъпен на "старата госпожа", с опция да бъде закупен след края на сезона.

31-годишният Тевес, който започна кариерата си в Бока Хуниорс, вкара 29 гола през миналия сезон и помогна на торинския гранд да спечели титлата и купата на Италия и да се класира за финала на Шампионската лига. Нападателят игра в Европа в последните девет сезона последователно за Уест Хям Юнайтед, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА