Last news in Fakti

1 Юли, 2015 12:30 766 0

Отборът на Литекс замина за Латвия

  • отбор-
  • литекс-
  • замина-
  • латвия

Оранжевите ще изиграят първия си мач в Лига Европа срещу Йелгава

Отборът на Литекс замина за Латвия - 1
Снимка: pfclitex.com

Представителният отбор на Литекс замина за Латвия, където ще изиграе първата си среща от квалификациите на Лига Европа срещу местния Йелгава.

"Оранжевите" са с разширена група от 20 футболисти, но в състава не са новите попълнения на тима - Хенри Рохас и Диого Виана, които не са картотекирани.

В сряда вечерта на Литекс им предстои официална тренировка, а в четвъртък от 19.00 часа българско време е и самата среща.

Старши-треньорът на отбора Красимир Балъков ще трябва да изгледа двубоя от трибуните, тъй като изтърпява дисциплинарно наказание. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА