Last news in Fakti

2 Юли, 2015 01:15 1 093 0

Томас Мюлер: Оставам в Байерн!

  • томас мюлер-
  • оставам-
  • байерн мюнхен-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер-
  • слухове

Германският национал опроверга всякакви слухове относно негов трансфер

Томас Мюлер: Оставам в Байерн! - 1
Снимка: БТА/АР

Футболистът на Байерн (Мюнхен) - Томас Мюлер парира всякакви спекулации относно евентуален негов трансфер в английския гранд Манчестър Юнайтед. 

Две от звездите на "баварците" - той и Бастиян Швайнщайгер са постоянно свързани с "Олд Трафорд" като обекти на интерес на бившия си треньор - Луис ван Гал. 

"Когато получиш предложение за трансфер, трябва веднага да решиш какво да правиш. Оферта от друг голям клуб е голяма чест и доказателство, че си се представял добре. Въпреки това, аз се чувствам отлично в Байерн и имам договор с клуба до 2019 година. В този случай е най-добре да игнорираме всякакви слухове." - сподели Мюлер в интервю за немското издание Bild.

"Когато си закупен от даден клуб, представянето ти на терена се превръща в тяхна отговорност. Те са платили много пари за теб и ти се доверяват" - заключи нападателят на Байерн. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА