Last news in Fakti

12 Септември, 2011 15:04 740 0

Милан - "старчоци", Барса - "дребосъци"

  • лондон-
  • великобритания-
  • шампионска лига
Милан - "старчоци", Барса - "дребосъци" - 1
БГНЕС

Футболните наблюдатели от CIES са анализирали всичките 32 отбора, подредени в осем групи и от тях става ясно, че Милан е с най-висока средна възраст - 29.69 години. Следващите "старчоци" са Апоел Никозия с 28.57 години, докато Интер е трети с 28.04. уточнява БГНЕС.

Най-млади са в Аякс - 23.61 години. Най-високият състав е този на Байер Леверкузен със среден ръст 185.58 см., докато втори са Челси със 184.67 см. Най-ниски са европейските първенци от Барселона с едва 178.53 см. средна височина. Най-опитният състав е този на Челси, където средният брой мачове на играч в Шампионската лига е 35.17. Милан и Барселона са още в първата тройка.

Най-неопитни са Виктория Пилзен с едва 0.17 мача средно на футболист в най-комерсиалния клубен турнир. Най-много футболисти в Шампионската лига има от Испания - 81, следвана от Франция със 71 и Бразилия с 69.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА