Last news in Fakti

12 Септември, 2011 18:25 1 472 0

Състезание по Бразилско-Жиу-Житцу “BULGARIA OPEN” в София

  • софия-
  • бразилско-жиу-житцу “bulgaria open-
  • спорт

На 1-ви октомври в „Национална спортна академия” (НСА), гр. София ще се проведе състезанието по Бразилско Жиу-Житцу “BULGARIA OPEN”. Организатори са Спортен клуб “Real Pain” и Българската федерация по Бразилско-Жиу-Житцу,съобщава ПРофайл.

Участниците ще се съревновават в две друпи според нивото на уменията им: бели/сини колани и лилави/черни колани в следните категории: 70 кг, 80 кг, 90 кг, 100 кг, над 100 кг и абсолютна. В отделни срещи отново по същите критерии и дамите ще имат възможност да покажат уменията си по Бразилско Жиу–Житцу. Най-добре представилите състезатели, освен медали ще получат и парични премии на обща стойност 2000$.

Всички желаещи могат да се запишат предварително на тел. 0888 99 22 77 или на място на 01 октомври от 09:00 ч., когато ще е и кантарът.

“BULGARIA OPEN” ще се излъчи на живо на сайтовете: www.realpain-mma.com; www. mma-bulgaria,com и www.realgladiators.com.

Такса за участие: 20лв.

Вход за зрители: свободен


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА