Last news in Fakti

13 Юли, 2015 23:59 913 2

Джокович: Женете се и правете деца

  • джокович-
  • уимбълдън-
  • рецепта-
  • успехи

Сърбинът даде рецептата за успеха на конкурентите си

Джокович: Женете се и правете деца - 1
Снимка: БТА/АР
Световният номер 1 в тениса Новак Джокович разкри голямата тайна на успехите си, след като спечели за втора поредна години и общо за трети път в кариерата си трофея от „Уимбълдън”. Рецептата на най-добрия сръбски тенисист за добрите му изяви на корта и спечелването на турнир след турнир включва сватба и деца. На 10 юли той отбеляза една година от сватбата си с Йелена Ристич. 
 
"Откакто се ожених и станах баща нямам много загуби и спечелих доста турнири. Препоръчвам това на другите тенисисти - женете се и правете деца", сподели Джокович, чийто син се роди на 21 октомври миналата година.
 
"Спортът е такъв, че се възстановяваш бързо след разочарованията. След неприятна загуба имаш само няколко седмици да подредиш мислите си, да намериш отново мотивация, за да играеш на най-високо ниво на следващия турнир от Шлема. Просто доказах на себе си, че мога. Затова изразих и толкова бурно радостта си след последната точка", добави сърбинът, признавайки, че е бил съсипан след загубата от швейцареца Стан Вавринка на финала на "Ролан Гарос". 
 
"Постижението ми е забележително. Въпреки че съм печелил титлата в Лондон три пъти, имах усещането, че ми е първа. Горд съм от успехите и от кариерата си до момента", завърши Ноле, който има на сметката си вече 9 титли от Големия шлем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕВАЛА

    0 0 Отговор
    Ноле е пич!Не съм му фен , но трябва да му се признае , че е невероятен характер-постоянен , упорит и непримирим.Това го отличава от останалите в топ 10 , за съжаление и от наш Гришо ,сойто просто пилее таланта си , а времето му отлита!
  • 2 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    Гришо отдавна трябваше да направи на Машка едно детенце...