Last news in Fakti

27 Юли, 2015 15:56 908 2

Лудогорец представи новата си звезда

  • лудогорец-
  • представи-
  • новата-
  • звезда

Джонатан Кафу идва от бразилския Сао Паоло

Лудогорец представи новата си звезда - 1
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец направи забележителен трансфер, след като привлече един от най-обещаващите футболисти на Сао Пауло – халфа Джонатан Барбоса–Кафу. Информацията бе публикувана в официалния сайт на отбора от Разград. 

В понеделник бразилецът мина функционални изследвания, след което подписа договор с шампионите в присъствието на президента Александър Александров. Кафу започва тренировки с Лудогорец от вторник, като кондиционното му състояние е отлично и позволява да се включи в заниманията наравно с новите си съотборници.

"Много съм щастлив от трансфера. Идвам в световен клуб, шампион на България за последните няколко години“, бе първият коментар на Кафу. „В Сао Пауло съм водил тренировки, сега започвам занимания с Лудогорец и съм готов да играя още в предстоящия мач с Левски. От бразилците в отбора познавам Сисиньо и Лукас Саша. Радостен съм, че са мои съотборници. Колко гола ще вкарам? Нека не говоря за брой голове. Искам да стана шампион. Моят модел за подражание е Неймар“, допълни бразилецът.

Този сезон Кафу има 11 мача за гранда от едноименния град, а миналия е бил неизменен титуляр в Понте Прета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    а добре дошъл-голям смях-толкова ли няма български момчета-но той собственика или собствениците искат бърза пачалба и слава-за съжаление като всичко и всички в БГ -пърнене на гуши на разни бизнесмени.Както изгря лудогорец така и ще залезе след не много време -когато собстевника си отиде ....
  • 2 Перко

    0 0 Отговор
    По пътя към "В" група, все по-надолу с все повече падащи "звезди"...