Last news in Fakti

27 Юли, 2015 20:29 759 0

Манчестър Сити се разправи с Виетнам

  • манчестър сити-
  • виетнам-
  • контрола-
  • стърлинг

Гражданите победиха с 8:1 в контрола

Манчестър Сити се разправи с Виетнам - 1
Снимка: БТА/АР
Манчестър Сити победи Виетнам с 8:1 в контролна среща. "Гражданите" се отчетоха с по 4 гола във всяко полувреме, а с две попадения се отличи новата придобивка Рахим Стърлинг, който вече за трети път бележи в предсезонната подготовка.
 
Александър Коларов и Давид Силва също вкараха по два гола, а по един добавиха Маркош Лопес и Хосе Посо. За Виетнам Нгиен Ван Куйет се разписа в добавеното време на мача.
 
Манчестър Сити се завръща в Европа, а последната проверка на тима преди началото на сезона е на 1 август срещу Щутгарт на "Мерцедес-Бенц Арена".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА