Last news in Fakti

28 Юли, 2015 23:03 1 377 0

Ремита за ЦСКА (М) и Фенербахче

  • цска (м)-
  • монако-
  • шампионска лига-
  • георги миланов-
  • фенербахче

Монако само на крачка от плейофа за влизане в Шампионската лига

Ремита за ЦСКА (М) и Фенербахче - 1
Снимка: БТА/АП

Отборите на ЦСКА (М) и Спарта (П) изиграха атрактивен мач в Русия и завършиха при резултат 2:2 в първия мач помежду си от 3-ия предварителен кръг от квалификациите за Шампионската лига.

Алан Дзагоев откри резултата в 14-ата минута, но още в следващата атака гостите възстановиха равенството с попадение на Фатай. След това в 29-ата минута Бибрас Натхо пропусна дузпа за ЦСКА.

Домакините все пак отново взеха преднина в резултата в 53-ата минута чрез Зоран Тошич, но в 57-ата минута Крейчи оформи крайният резултат.

В игра за московчани като смяна се появи българинът Георги Миланов, но и неговото включване не помогна на "армейците" да стигнат до нещо повече от равният в срещата.

 

В друг любопитен мач тимът на Фенербахче не успя да се справи с украинския Шахтьор (Д) на своя земя и след 0:0 двата тима също оставиха развръзката за реванша.

Двубоят бе доста раеностоен като и двата отбора имаха добри голови шансове, но ги пропиляха с лекота.

Трябва да се отчете фактът, че "фенерите" започнаха с две от новите си звезди Луиш Нани и Симон Кяер.

Робин ван Перси пък влезе като резерва в 68-ата минута, но дори и той не успя да порази вратата на Шахтьор.

 

Монако от своя страна гостува на Йънг Бойс (Швейцария) и не срещна сериозни проблеми, печелейки с комфортното 3:1 преди предстоящия реванш във Франция.

Бившият тим на българина Димитър Бербатов изигра силен двубой и заслужено триумфира в края му.

Резултатът в мача откри Лейвин Курзава в 63-ата минута, а след това двата тима си размениха три гола за три минути. Първо Гуидо Карийо удвои преднината на "монегаските" в 73-ата минута, а в ответната атака Рафаел Нуцоло върна надеждата на домакините, като направи резултата 1:2. Радостта на швейцарците обаче не трая дълго и в 75-ата минута Марио Палашич оформи крайното 1:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА