2 Август, 2015 06:29 17 451 5

Багата се бие срещу Пещерния човек

  • багата-
  • мма-
  • пещерния човек

На 17 октомври родният боец ще защитава титлата си в Кънектикът

Багата се бие срещу Пещерния човек - 1
Снимка: БТА

Българският боец Благой Иванов-Багата ще защитава световната си ММА титла в тежка категория на веригата WSOF на 17 октомври. Като претендент срещу него ще се изправи Дерик Мемен, известен с гръмкия прякор Пещерния човек.

До момента американецът има в боевете в клетка 19 победи и 6 загуби. Статистиката на Багата е 12 успеха и само едно поражение.

Боят ще е вторият от общо 4, за които българинът има договор с WSOF.

Мачът между двамата ще се проведе в казино в Машантъкет, Кънектикът и, естествено, ще е главен за вечерта.

Припомняме Ви, че на 5 юни Багата спечели световната титла след победа над канадеца Смелиньо Рама и сега ще трябва да докаже, че може и да я задържи.

“Противникът има голям опит. По-висок е от мен, но това може да е и плюс, и минус. Нямам здравословни проблеми. Задачата, разбира се, е да защитя световната си титла”, заяви пред “24 часа” шампионът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 White walker

    4 0 Отговор
    Желая му успех на Багата! Без значение какъв е и що е, Багата винаги развява българският флаг на своите срещи. Трябва да ценим своите спортисти и да се радваме на успехите им!

    Коментиран от #4

  • 3 Таки

    2 0 Отговор
    Нема се плашиш Бага, платил съм всичко.
  • 4 Неуспял джудист

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "White walker":

    Прав си, човече! Багата може да е побойник и шмъркач, но е добър спортист и радва сънародниците си. Аз лично се гордея с него!
  • 5 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    БАГАТА Е ПИЧ