7 Август, 2015 14:44 588 0

Кипърският АПОЕЛ последно препятствие пред Станимир Стоилов

  • шампионска лига-
  • жребий-
  • плейофи-
  • астана-
  • станимир стоилов-
  • апоел

Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Брюж

Кипърският АПОЕЛ последно препятствие пред Станимир Стоилов - 1
Снимка: БТА/ AP

Днес в Нион (Швейцария) бе изтеглен жребият за плейофния кръг за класиране в групите на Шампионската лига. Казахстанският шампион Астана, воден от българския треньор Станимир Стоилов, ще се изправи срещу АПОЕЛ (Кипър).

Ако успее да елиминира кипърския отбор, Астана ще се класира за първи път в своята история за груповата фаза на най-комерсиалния клубен турнир на планетата.

В „шампионския поток“ на жребия Партизан – с Валери Божинов и Иван Бандаловски в състава – ще се изправи срещу БАТЕ Борисов от Беларус.

В потока на нешампионите Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу белгийския Брюж, докато бившият тим на Димитър Бербатов Монако ще играе срещу Валенсия.

Вижте пълният жребий за тегления днес жребий, който ще определи последните 10 тима, които ще играят в групите на Шампионската лига през сезон 2015/16:

Астана (Казахстан) – АПОЕЛ (Кипър)
Скендербеу (Албания) – Динамо Загреб (Хърватия)
Селтик (Шотландия) – Малмьо (Швеция)
Базел (Швейцария) – Макаби Тел-Авив (Израел)
БАТЕ Борисов (Беларус) – Партизан (Сърбия)

Лацио (Италия) – Байер Леверкузен (Германия)
Манчестър Юнайтед (Англия) – Брюж (Белгия)
Спортинг Лисабон (Португалия) – ЦСКА Москва (Русия)
Рапид Виена (Австрия) – Шахтьор Донецк (Украйна)
Валенсия (Испания) – Монако (Франция)

Първите мачове ще се изиграят на 18/19 август, а реваншите са 25/26 август. Жребият за груповата фаза на Шампионската лига ще се изтегли на 27 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА