12 Август, 2015 21:13 1 272 0

Шефът на Локо (Сф): Вадя отбора, уволнявам всички

  • локомотив софия-
  • петър касев-
  • уволнявам-
  • вадя-
  • отбора
Шефът на Локо (Сф): Вадя отбора, уволнявам всички - 1
Снимка: БТА

Новият бос на Локомотив (София) Петър Касев обяви, че ще извади клуба от "В" група. Той е изключително недоволен, че не вижда нужното доверие в сегашното ръководство на отбора. 

"Вадя отбора. Уволнявам всички. Ще си взема нови хора. Щом вярвате на разни Кичовци какво ви говорят...В тази карта, която треньорът Ви показа има 318 лева. Да ви каже какви са тези пари. Това са парите, които си заработиха от първия мач с Балкан. Общо 318 лева. Това е. Да се оправят с тях. Аз досега съм дал 10 хиляди лева за лагера, 2500 лева за транспорт, 1500 лева за минерална вода." - категоричен бе Касев пред "Гонг".

"Това пълномощно, което дадох на Кристиян Добрев е наистина сметка, в която няма пари. А няма пари, защото нашите спонсори, като виждат какво се случва казаха, че оттеглят подкрепата си. Пак повтарям, утре оттеглям отбора. Да не дойда да ги извадя още на полувремето, за да не станат по-големи циркове. Като нямат пари за мача, няма да го играят или ще направят контрола, а не да приемат парите на президента на Септември“, заяви още Петър Касев.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА