Last news in Fakti

17 Август, 2015 09:05 527 0

Гьоргес елиминира Каратанчева в Синсинати

  • сесил каратанчева-
  • синсинати-
  • отпадна

Българката не успя да влези в основната схема на надпреварата

Гьоргес елиминира Каратанчева в Синсинати - 1
Снимка: БТА/АП

Втората ракета на България Сесил Каратанчева претърпя горчиво поражение и не успя не успя да влезе в основната схема на турнира по тенис в Синсинати с награден фонд над 2.7 милиона долара.

Родната тенисистка загуби във втория кръг на квалификациите от германката Юлия Гьоргес с 4:6, 6:7(7) за малко повече от час и половина игра.

Сесил започна добре мача и даде само 1 точка на германката в първите два гейма. 13-ата поставена в пресявките бързо върна пробива, а след това и двете стабилизираха сервиса си и започнаха да печелят своите подавания. При 4:4 Сесил достигна до 0:30 в гейма на Гьоргес. Германката не само, че успя да се измъкне от трудната ситуация, но със серия от 8 поредни точки затвори и сета в своя полза с 6:4.

Вторият сет бе по-драматичен и германката имаше мачбол при 5:3, но Каратанчева успя да измъкне три поредни гейма и дори сервираше за сета при 6:5. Последва обаче нов пробив и развръзката настъпи след тайбрек, в който Гьоргес спечели с 9:7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА