Last news in Fakti

17 Август, 2015 18:25 703 0

Божидар Краев: Искам да съм лидер в Левски

  • божидар краев-
  • лидер-
  • левски

Той не бърза с трансфер в чужбина

Божидар Краев: Искам да съм лидер в Левски - 1
Снимка: levski.bg

18-годишният футболист на Левски Божидар Краев заяви, че не бърза с евентуален трансфер в чужбина.

Юношата на „сините“ отбеляза два гола в последния мач на отбора с Монтана и се превърна в най-младия футболист, успявал да отбележи 12 гола за Левски. В студио „Дерби“ той сподели, че за да може един футболист да се наложи при мъжете, той трябва да има хъс, амбиция и желание да се наложи.

„За да играеш при мъжете трябва да покажеш нещо повече от качества. Трябва хората около теб да видят, че имаш характера и амбицията да постигнеш нещо. За мен това е основен проблем. При мъжете отиват млади играчи,които не показват хъса и желанието да се докажат.

Феновете не очакваха добрия старт на Левски заради тежката програма. Мисля, че оправдаваме техните очаквания. Чувствам се перфектно на крилото. Мисля само за следващия мач. Искам да съм един от лидерите на отбора. Професионалист съм и работя всеки ден.

За младите играчи е много важно да уцелят момента, в който да излязат в чужбина. Може би Антонио Вутов сбърка преди време. В момента мисля само за Левски. Искам да играя колкото се може повече мачове.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА