Last news in Fakti

18 Август, 2015 18:56 1 505 0

Курдов: Станимир Стоилов е предал много хора

  • курдов-
  • станимир стоилов-
  • левски-
  • астана-
  • предателство

Велико е да играеш на Герена, заяви нападателят на Левски

Курдов: Станимир Стоилов е предал много хора - 1
Снимка: БТА
Нападателят на Левски Атанас Курдов заяви, че не са малко хората, които са предадени от Станимир Стоилов. Двамата се засякоха в казахстанския Астана, но след това Мъри се отказа от услугите на стрелеца и го изгони.
 
"Пожелавам успех на бившия си отбор, тъй като там съм запазил добри отношения с всеки един човек от клуба. Но не са малко хората, които са предадени от Мъри. Не е само Сашо Александров. Какви да са ми чувствата към него?! Все пак имах договор за още две години, но той не ми позволи… Да дойде български треньор в чужбина на 7-8 хиляди километра и да те изгони…", каза Курдов.
 
Той коментира и официалния си дебют за Левски. Това стана при победата с 2:0 над Монтана в събота, а Курдов даде великолепна асистенция за втория гол в мача.
 
"Велико е да играеш на "Герена". Чувствам се щастлив, че осъществих детската си мечта", добави нападателят в интервю пред bTV, след което изрази увереност, че "сините" са способни да станат шампиони.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА