19 Август, 2015 14:16 722 0

В последния момент Челси отмъква Педро от Юнайтед

  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • педро

Сините от Лондон водят експресни преговори с Барселона

В последния момент Челси отмъква Педро от Юнайтед - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Челси е на път в последния момент да привлече крилото на Барселона Педро Родригес, съобщи „Марка“.

Футболистът се считаше за почти сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед , но сега „сините“ от Лондон са се намесили в борбата за подписа на испанеца. На „Олд Трафорд“ бяха сигурни, че ще привлекат Педро за сумата от 25млн. Евро. В последния момент от Челси обаче излезли с оферта от 28 млн. евро, която е била приета от ръководството на Барса.

Според „Дейли Телеграф“ днес футболистът се е качил на полет за Манчестър, но в последния момент е разбрал, че всъщност заминава за Лондон, където ще преговаря за личните си условия.

От Челси твърдяха, че са приключили със своята селекция, но след слабия старт на сезона във Висшата лига техният собственик Роман Абрамович отпусна допълнителни пари за селекцияна мениджъра Жозе Моуриньо, който още през пролетта искаше трансфер на Педро.“Сините „ от Лондон са готови да отправят и оферта от 40 млн. евро за защитника на Евертън Джон Стоунс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА