19 Август, 2015 21:28 1 612 6

Божинов: Народът е озлобен срещу успелите

  • божинов-
  • гейскандал-
  • национален отбор-
  • партизан

Всяко нещо си има реванш, моята победа ще бъде да вляза в Шампионската лига

Нападателят на Партизан Валери Божинов се включи в "Спортно шоу Гонг" по "Дарик радио", като говори за мача снощи с БАТЕ Борисов, загубен с 0:1, след който сръбските медии го критикуваха, за гейскандала, в който беше замесено името му, както и за националния отбор.
 
"Жив и здрав съм. Когато не играеш добре и не отбележиш гол, те критикуват, не успях да го сторя вчера. Съжалявам за попадението на БАТЕ и червения картон за нас. Реваншът ще е различен, ще има атмосфера, това е мачът на живота ни. Сигурен съм, че ще отстраним БАТЕ, ще играем пред 40 000 зрители. Желанието ми е да играя в Шампионската лига", заяви Божинов.
 
"Нормално е да има критики, при положение, че аз съм Валери Божинов, вчера не ми се получи играта, убеден съм, че ще се представя добре в реванша. Приемам критиките, не е проблем, ще направя всичко възможно да влезем в Шампионска лига. Ние сме по-добрият отбор от БАТЕ", допълни футболистът на Партизан относно критиките към него от страна на сръбската преса.
 
"Не се оправдавам с тези неща, дали ми е повлияло или не", отговори Божинов на въпрос дали гейскандалът в навечерието на мача му е повлиял негативно.
 
"Живеем в държава, в която няма никакви закони, не съм направил на никого зло, винаги съм бил готов да помогна на всеки. В България хората трябва да имат уважение към известните хора. Аз ще си търся нещата по съдебен път. Случилото се е некоректно, трябва да има уважение и респект към по-известните хора", коментира Божинов. 
 
"Не съм го виждал и чувал този човек (б.р. - участникът в Биг Брадър Кристиян Стойков, който твърди, че е спал с Божинов). Народът е озлобен, това са пълни глупости, това е обида към мен. Това нещо минава всякакви граници. Ще си търся правата в съда", закани се Божинов.  
 
"Искам да направя нещо голямо и да вляза в Шампионска лига, не говоря за премии. Искам да играя срещу големи футболисти, срещу Барселона, Реал (Мадрид), ако го направя това ще е нещо голямо, да се говори с добро за България", продължи нападателят.
 
"С г-н Петев не съм се чувал. Имам желание да бъда викан в националния отбор. Има още мачове до тогава. Искам българите да бъдат обединени, има много злоба в българите. Злобата и завистта надделяват над доброто. Нещата нека бъдат по-позитивни", каза още Божинов. 
 
"Всяко нещо си има реванш. Моята победа ще бъде да вляза в Шампионската лига", оптимист е нападателят на Партизан. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пфуууу

    0 0 Отговор
    ти ли си успял бе? дето цяла България ти се смее (е си с 2 леви крака и само късмета ти позволи да получаваш нечувани от теб заплати и обезщетения.
    Ти, дето стана за присмех с тъпотията си, да се не сещаш, че имаш многобройни баджанаци.
  • 2 тото

    0 0 Отговор
    като не можеш да вкарваш, не се изхвъргай предварително. Вземи пример как се вкарва от Николета.....
  • 3 123455

    0 0 Отговор
    Оставете човека,
    той и без вас си е закъсал и е прав за завистта и омразата.
    Може да е с два леви крака ,но той е милионер а тука бедняци го заливат с помия.
    Колкото до жена му първо вижте вашите....
  • 4 232323

    0 0 Отговор
    Ти българите ги остави Валерко... Гледай кво почнаха да пишат за теб сръбските новинари... Че май и сърбите бърже, бърже те намразиха...
  • 5 гост

    0 0 Отговор
    като пасеше тревица около сухата река повече ни забавляваше..ся освен че излагаш себе си, излагаш и родината си.
  • 6 оня същия

    0 0 Отговор
    както се пееше в една песен "никой не ме обича, аз съм е***и пича", та така и тоя левак..