Last news in Fakti

19 Август, 2015 10:27 311 0

Ferrari продължи договора на Райконен

  • ferrari-
  • райконен-
  • договор

Финландският пилот остава в тима и през следващата година

Ferrari продължи договора на Райконен - 1
Снимка: БТА/АР
Днес Ferrari сложиха край на спекулациите и обявиха, че са продължили договора на пилота си Кими Райконен за още един сезон. Така през 2016 година Скудерия отново ще разполагат с двамата си световни шампиони - Райконен и Себастиан Фетел.
 
"Ние вярваме, че продължаването на договора на Кими за следващия сезон ще осигури стабилност за отбора. Винаги сме се стремели към това, а и смятаме, че отношенията между Себ и Кими са много добри. От наша страна показваме, че изпитваме пълна увереност в Райконен и очаквам това доверие да бъде възнаградено", заяви шефът на отбора Маурицио Аривабене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА