3 Септември, 2015 13:05 966 0

ПАОК представя Бербатов днес

  • бербатов-
  • паок-
  • представяне-
  • лига европа-
  • картотека

Българският нападател е картотекиран за Лига Европа

ПАОК представя Бербатов днес - 1
Снимка: БТА/АР
Гръцкият ПАОК ще представи новото си попълнение Димитър Бербатов днес от 16:00 часа местно време. Самото представяне ще се случи на легендарния стадион "Тумба" в Солун. Съоръжението с капацитет малко над 27 000 души ще бъде отворено цял час по-рано, за да може да побере всички желаещи да видят новата звезда на ПАОК.

Очаква се Бербатов да стане най-скъпоплатеният футболист в гръцкия елит и да вземе №14 в ПАОК, който преди беше носен от местния любимец Димитрис Салпингидис.

Междувременно стана ясно, че Бербатов е картотекиран и ще може да играе за новия си клуб в Лига Европа. Българинът е в списъка с играчи на солунския клуб, който бе публикуван на страницата на УЕФА. Така отпаднаха всички въпросителни около този казус.
 
По-рано през деня се появиха информации, че гръцкия клуб е закъснял с подаването на документите за картотекиране на Бербатов за турнира Лига Европа. След това обаче излезе опровержение на това, а сега вече е напълно ясно, че българинът ще може да играе за новия си клуб във втория по сила турнир на Стария континент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА