Last news in Fakti

22 Септември, 2015 22:55 1 015 0

Диего Коща не отърва кожата

  • диего коща-
  • челси-
  • наказание

Нападателят си отнесе наказание от три срещи заради изцепките си срещу Арсенал

Диего Коща не отърва кожата - 1
Снимка: БТА/AP

Острието на Челси Диего Коща не избегна наказанието и ще трябва да пропусне три срещи на клуба заради непристойното си поведение по време на дербито с Арсенал от изминалия кръг в Премиършип.

Испанският национал бе санкциониран въз основа на видеозапис, тъй като по време на самия мач съдията не видя неспортсменското му държание. Таранът удари Лоран Косиелни в лицето и го стисна за врата и гушата, но това не беше забелязано. След това той се сдърпа с Габриел Паулища, за което защитникът на Арсенал беше изгонен.

Така Коща ще изгледа от трибуните предстоящите двубои с Нюкасъл, Саутхамптън и Астъл Вила.

По-рано днес Английската футболна асоциация отмени наказанието на Паулища, но пак може да го санкционира заради отказа му веднага да напусне терена и заради разправията с арбитъра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА