Last news in Fakti

26 Септември, 2015 04:00 2 795 0

Пеле: Постъпката на Диего Коста е подла

  • коста-
  • пеле-
  • постъпка-
  • червен картон-
  • пример

На какво учиш децата с тази грешка, ядосва се легендарният бразилец

Пеле: Постъпката на Диего Коста е подла - 1
Снимка: БТА/АР
Постъпката на нападателя Диего Коста в мача на Челси с Арсенал от Висшата лига на Англия миналата седмица и била погрешна и е изпратила лошо послание към децата, заяви футболната легенда Пеле.

"Това не е добро послание към всички деца, които са гледали мача. Той не получи червен картон, но беше наказан след това. Това е подло и не е добре за играта. Това беше една голяма грешка", заяви 74-годишният Пеле в Лондон.

Коста беше наказан с лишаване от състезателни права за три срещи, защото хвана за лицето защитника Лоран Кошчелни от Арсенал. Пеле е в Лондон, където ще бъде открита изложба на известни творци в чест на 75-ия рожден ден на бразилеца. Пеле е роден на 23 октомври 1940 година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА