Last news in Fakti

25 Септември, 2015 22:29 1 135 0

Моуриньо: Венгер е ревльо!

  • моуриньо-
  • венгер-
  • война-
  • ревльо

Войната между двамата треньори се задълбочава

Моуриньо: Венгер е ревльо! - 1
Снимка: БТА/АР
Едва ли скоро ще се види краят на словесната престрелка между Жозе Моуриньо и Арсен Венгер. Днес мениджърът на Челси продължи да тероризира психически своя колега, изразявайки мнение, че мениджърът на Арсенал е единственият във Висшата лига, който е бетониран на своя пост. 

"Смятам, че в Англия има само един мениджър, който не е под напрежение. Стив Макларън е под напрежение, аз съм под напрежение, Брендън Роджърс е под напрежение, Мануел Пелегрини е под напрежение. Всички сме под напрежение", започна своя монолог Специалния.

"Ние не можем да си позволим да губим мачове, не можем да се представяме под очакванията, защото трябва да постигаме целите си. Изпитвам съчувствие към тях. Навярно и те изпитват същото към мен, защото това е трудна професия."

"Но има един мениджър във Висшата лига, който поради някаква причина не е в този списък, който не е под напрежение. Това е добре за него", продължи Жозе, който отказа да назове конкретно име, когато беше попитан. Той все пак даде жокер, визирайки двубоя от миналата година, в който Венгер го изблъска край тъчлинията.

"Знаете... Този мениджър може да говори за съдиите преди мача и след мача. Може да бута хората в техническата зона, може да реве сутрин, може да реве следобед. Не постига нищо, но и нищо не се случва - той запазва работата си. Остава си крал. Това е привилегия", добави Моуриньо.

Припомняме, че преди няколко дни в интернет се появи забавно видео, в което са извадени изказвания на Моуриньо и Венгер. Компилацията прави извода, че двамата всъщност не са врагове, а гаджета.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА