Last news in Fakti

28 Септември, 2015 14:02 966 0

Бербатов ще е титуляр срещу Борусия (Дортмунд)

  • димитър бербатов-
  • бербатов-
  • паок-
  • титуляр-
  • борусия дортмунд-
  • игор тудор

ПАОК приема Борусия в четвъртък в среща от груповата фаза на Лига Европа

Бербатов ще е титуляр срещу Борусия (Дортмунд) - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на ПАОК Игор Тудор разкри, че Димитър Бербатов ще е титуляр в предстоящия сблъсък срещу Борусия (Дортмунд) в Лига Европа.

В четвъртък гърците приемат германския тим във втория кръг на груповата фаза на надпреварата – след 0:0 в първия кръг срещу Габала (Азербайджан).

„Никога не разкривам стартовия състав, но сега ще направя изключение – Бербатов ще е титуляр в четвъртък“, заяви хърватският треньор пред официалния сайт на тима.

Българският нападател се присъедини към ПАОК в началото на месец септември. През миналия сезон той игра за Монако, но договорът му изтече и подписа с гърците като свободен агент.

В южната ни съседка Бербатов бе посрещнат много топло от привържениците, които възлагат големи надежди на бившия играч на Манчестър Юнайтед.

В мача срещу Габала българинът бе на резервната скамейка и се появи в игра в 60-ата минута. Срещу Борусия, обаче, ще е титуляр. 

Бербатов вече се разписа в гръцкото първенство, но ще успее ли да го направи и на европейската сцена с екипа на ПАОК?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА