Last news in Fakti

30 Септември, 2015 12:43 837 0

Бургас ще домакинства мач от европейското по ръгби

  • бургас-
  • ръгби-
  • европейско-
  • мач-
  • черноморец

България и Норвегия ще се изправят един срещу друг на помощното игрище на стадион Черноморец

Бургас ще домакинства мач от европейското по ръгби - 1
Снимка: rugby.bg

Бургас ще бъде домакин на мача от Европейската купа по ръгби 15 за мъже между отборите на България и Норвегия, прeдава zonaburgas.bg.

Срещата, която със сигурност ще донесе много положителни емоции на състезатели и зрители  е част от мероприятията за отбелязване на „Бургас – Европейски град на спорта 2015“. Тя  е била договорена в Лондон от президентите на двете федерации Атанас Зафиров и Пер Торкилдсен.

лед изключително успешното домакинство на държавното първенство за мъже по ръгби 7 през юни и отличните отзиви, Бургас е сред основните претенденти да приеме Европейско първенство през 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА