30 Септември, 2015 13:30 1 013 1

Байерн ще отпразнува победата над Динамо (Загреб) на Октоберфест

  • байерн-
  • динамо-
  • загреб-
  • левандовски-
  • октоберфест-
  • гуардиола

В неделя е голямото дерби на Германия - Байерн (Мюнхен) - Борусия (Дортмунд)

Байерн ще отпразнува победата над Динамо (Загреб) на Октоберфест - 1
Снимка: БТА/АР

Старши-треньорът на Байерн (Мюнхен) Пеп Гуардиола ще заведе играчите си на Октоберфест утре. Вчера "баварците" разгромиха Динамо (Загреб) с 5:0 в Шампионската лига на своя "Алианц Арена" и именно това ще е наградата за футболистите. 

"Поздравления за играчите. Представихме се на силно ниво и показахме добър контрол над двубоя. Шест точки, отборът е в добра форма. Утре първо ще идем на Октоберфест, пък после ще мислим за Борусия (Дортмунд). - заяви Гуардиола на пресконференцията след двубоя.

До момента през сезона Байерн се представя фантастично. Баварският колос изкова седем победи от седем двубоя в германската Бундеслига, а в Шампионската лига 100-процентовият актив също е налице - две от две. 

Фурор прави и нападателят на "баварците" Роберт Левандовски, който в последните три мача е отбелязал изключителните десет гола. Полякът изригна с нов рекорд в Германия - пет гола за девет минути срещу Волфсбург. След това се разправи "скромно" с Майнц 05 с две попадения, а вчера "забоде" хеттрик във вратата на Динамо. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    0 0 Отговор
    Да не сте посмели да пиете бира,че ще подразните бежанците.Не ви е срам трябва да бъдете толерантни...