Last news in Fakti

2 Октомври, 2015 04:27 798 0

Възстановяването на Хамес Родригес върви по-бързо от предвиденото

  • реал мадрид-
  • хамес родригес-
  • атлетико-
  • контузия-
  • дерби

Гарет Бейл и Серхио Рамос също са с леки контузии

Възстановяването на Хамес Родригес върви по-бързо от предвиденото - 1
Снимка: БТА/АР

Хамес Родригес ще бъде на разположение на Реал (Мадрид) по-скоро от очакваното. Според испанското издание Marca, нападателят ще е напълно готов още за дербито с Атлетико (Мадрид) в събота. 

Колумбийският национал получи контизия в бедрото, но вече се е присъединил към тренировките на отбора и Рафаел Бенитес може съвсем спокойно да използва футболиста. 

Въпреки това, най-вероятно Родригес ще остане на резервната скамейка в сблъсъка утре, защото не е изигравал официален мач за "белия балет" от края на август, когато отбеляза два феноменални гола срещу Бетис. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА