Last news in Fakti

12 Октомври, 2015 01:29 540 0

Де Бройне и Мерстенс доволни от играта на Белгия

  • де бройне-
  • дрис мертенс-
  • белгия
Де Бройне и Мерстенс доволни от играта на Белгия - 1
Снимка: БТА/АР

Кевин Де Бройне и Дрид Мертенс изразиха радостта си след успеха над Андора и коментираха класирането на Белгия на финалите във Франция.

Новото попълнение на Манчестър Сити сподели, че теренът в Андора е бил тежък, но беше радостен, че тимът му спечели гостуването от европейските квалификации в група "В" с 4:1 и се класира за Евро 2016.

"Дойдохме за победа и я спечелихме. Не беше лесно на този терен, не беше лесен и противникът. Но ние постигнахме желаното от нас и това е единственото, което има значение. Днес няма да празнуваме, защото във вторник имаме много важен мач, който може да ни остави на първо място в крайното класиране. Европейското първенство е далеч, а сезонът пред нас изглежда тежък. Това означава, че трябва да продължим да работим и да се развиваме като отбор".

"Доволни сме, защото Белгия отдавна не е била на европейско първенство. Настроението в отбора е прекрасно. Дойдохме за три точки и квота, но все пак искаме да спечелим и мача ни във вторник, за да завършим на първо място в групата"добави друга звезда на белгийците - Дрис Мертенс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА