Last news in Fakti

18 Октомври, 2015 22:00 1 128 2

Левски и Лудогорец завършиха 1:1

  • а група-
  • левски-
  • лудогорец-
  • миланов-
  • кешеру

"Сините" остават на върха в класирането с актив от 22 точки.

Левски и Лудогорец завършиха 1:1 - 1
Снимка: БТА

Левски и Лудогорец не се победиха и завършиха при резултат 1:1 в дербито от 12-тия кръг на "А" група. Въпреки, че Левски прекъсна серията си от четири поредни победи, "сините" останаха на върха в класирането с актив от 22 точки. 

Пред препълнените трибуни на "Герена", "сините" откриха резултата в 39-тата минута. Голът падна след като Живко Миланов търсеше центриране отдясно, но топката пропусна всички, падна пред вратаря Милан Борян, който не успя да се намеси и влетя във вратата. 

Лудогорец изравни резултата чрез Клаудио Кешеру в 60-тата минута. Румънецът изпълни страхотен пряк-свободен удар. Разградчани имаха предпоставки да спечелят двубоя, но уникални пропуски на Сисиньо и Вандерсон ги лишиха от пълния успех. Своите шансове да поведат отново и да спечелят мача имаха и "сините".

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    0 0 Отговор
    Само Левски, оле!
  • 2 qqqqqq

    0 0 Отговор
    Очакван резултат. Нищо ново под слънцето.