27 Октомври, 2015 11:56 976 0

Президентът на Барселона: Меси остава при нас!

  • меси-
  • барселона-
  • бартомеу-
  • данъчни-
  • проблеми

Лео е ядосан на данъчните, има лоши съветници, призна босът на Барса

Президентът на Барселона: Меси остава при нас! - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на европейския шампион Барселона Хосеп Мария Бартомеу охлади мераците на клубовете, които искат да прилапат звездата на тима Лионел Меси. През последните дни отново се договори, че Лео не е щастлив в Испания и мисли за промяна заради данъчните проблеми, които има напоследък.

"Хората, които твърдят, че Меси ще си тръгне от Барселона, трябва да се засрамят! В момента той се възстановява от контузия за Ел Класико", сподели Бартомеу пред 8TV.

"Той се надява да играе срещу Реал Мадрид, но възстановяването от контузии изисква своето време. Лео и баща му вече казаха, че не си представят да бъдат в друг клуб. Нашите взаимоотношения със семейството му са много добри. Все още не сме на фаза преговори, но когато дойде това време, ще бъдете известени."

"Той има договор за следващите три сезона. Меси е ядосан на данъчните власти. Написаното за него не е нормално. Ако неговите съветници са допуснали грешка, те трябва да си платят като всеки друг. Меси заслужава уважение."

Бортомеу коментира и ситуацията с Неймар: "Да, това е сезонът, в който договорът му ще бъде подновен. Ние се опитваме да работим спокойно, за да можем скоро да съобщим новината за удължаването на контракта му".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА