Last news in Fakti

28 Октомври, 2015 11:58 708 0

Венгер: Младите не стават за голям футбол

  • арсенал-
  • венгер-
  • шефилд уензди-
  • младежи

Френският наставник на Арсенал бесен на младите играчи, които пусна срещу Шефилд

Венгер: Младите не стават за голям футбол - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер скастри младите таланти на тима, на които даде шанс при снощното срамно поражение с 0:3 от Шефилд Уензди за "Capitol One Cup". Това беше най-голямата загуба на "артилеристите" от отбор от по-долна дивизия за последните 56 години.

"Не бяхме на нужното ниво, за да играем срещу отбор с качествата на Шефилд Уензди. Трябва да ги поздравим и да анализираме поражението", започна Венгер пред "Скай спортс".

"Те бяха по-бързи, по-остри, по-решителни от нас. Ние държахме топката, но не създадохме нищо. Особено в средата на терена. Разбира се, че бяхме разочароващи в защита. Мачът се оказа твърде голям за младите ни играчи. Те още не са готови да играят на това ниво. Нито един от тях. Бяхме твърде наивни, допуснахме два гола от статични положения", добави французинът.

В снощния мач Венгер даде шанс на младоците Алекс Иуоби, Глен Камара, Кристиан Биелик и Исмаел Бенасер, но нито един от тях не впечатли наставника си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА