Last news in Fakti

28 Октомври, 2015 12:58 650 0

Христо Бонев: Локомотив може да вземе Купата

  • бонев-
  • локомотив пловдив-
  • монтана-
  • купа на българия-
  • финанси

Нещата в Локомотив са вече стабилни, заяви легендата

Христо Бонев: Локомотив може да вземе Купата - 1
Снимка: БТА

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев е на мнение, че Купата на България дава добър шанс за пряк път към евротурнирите, каквито амбиции имат на "Лаута". Днес от 17:30 часа "смърфовете" приемат Монтана в спор за класиране на 1/4-финалите.

"Апетитът идва с яденето. Последните мачове показват, че отборът е във възходяща линия. При всички положения самите футболисти са на мнението, че Купата е добър шанс за пряк път към Европа. Победата в дербито с "Ботев" и мачът в Ловеч ни дават нужното самочувствие. Момчетата вече навлизат в желаната форма. Това означава, че трябва задължително да победим Монтана, за да може да погледнем с положително настроение към следващите мачове. Имаме сили и потенциал за финал", коментира Зума пред "Тема Спорт".

"Монтана е корав съперник. Ръководството, треньорите и самите играчи, които познавам, заслужават уважение за това, което правят за развитието на футбола не само в града, но и за България като цяло. Те са светъл лъч", коментира още легендата.

"В средата на декември ще седнем и ще обсъдим въпроса със селекцията, какво е нужно на отбора и какво трябва да се направи. Нещата вече са много по-стабилни - финансово и организационно. Играчите мислят вече само за футбол благодарение на спонсорите, които помагат от все сърце. Един от тях - господин Крушарски, е повече на "Лаута", отколкото да гледа бизнеса си", завърши Бонев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА